Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aardappelgerechten | Aardappelmandjes

Aardappelmandjes

4 grote aardappelen

Schil de aardappelen, rasp ze grof en zet de aardappelrasp tenminste 30
minuten in ijskoud water.
Droog de aardappelrasp daarna tussen 2 doeken.
Verhit het frituurvet en houd de zeef er even in.
Bedek dan het kommetje van het grootste zeefje met aardappelrasp, druk
daar de kleine zeef in en bak het zo in het frituurvet goudbruin.
Maak de zeefjes dan boven keukenpapier los en haal het aardappelmandje
voorzichtig van de zeef los.
Herhaal dit nog drie maal.
Houd de aardappelmandjes tot het gebruik warm.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Astrid

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50