Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappelpuree metbosui

Aantal personen: 2

Ingrediënten

500 gr aardappelen
zout
3 bosuitjes
1 teentje knoflook
3 eetlepels olijfolie
versgemalen zwarte peper
1/2 dl koffieroom

Bereiden


Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en kook die met zout in
± 15 minuten zachtjes gaar.
Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
Pel de knoflook en snijd het teentje in dunne plakjes.
Verhit de olie in een steelpan en fruit de plakjes knoflook zachtjes
goudbruin.
Neem ze uit de pan en fruit de uiringetjes ± 1 minuut.
Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer de koffieroom erdoor tot een
smeuïge puree ontstaat.
Schep er dan de uitjes en de plakjes knoflook door en breng op smaak met
zout en peper.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Marillenknödel
Gepofte aardappelen met geitenkaas en maïs
Aardappel-preigratin
Gepofte aardappelen met bieslookcrème
Aardappelpuree

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes