Schil de aardappelen, was ze, kook ze in een pan met weinig water en zout
in ± 20 minuten gaar, giet ze af en stamp ze met een pureestamper
fijn.
Schil de selderijknol dik, was hem en rasp hem boven een kom.
Snijd de salami in kleine stukjes.
Roer de eieren één voor één door het
aardappelkruim, voeg de knolselderij, de salami, de bieslook, zout, peper
en nootmuskaat toe en roer alles goed door elkaar.
Zeef de bloem erboven en kneed die erdoor.
Vet een bakblik in, schep hierop steeds 2 eetlepels van het
aardappelmengsel en vorm het met een lepel tot een plat koekje.
Zet het bakblik tot het gebruik afgedekt weg.
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de knolselderij-aardappelkoekjes
in het midden van de oven in ± 25 minuten gaar en lichtbruin.
Lekker bij gehakt.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |