Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pommes Parisiennes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg grote aardappelen
1 theelepel zout
1/2 dl olie
fijngehakte peterselie

Bereiden

Schil de aardappelen zo dun mogelijk, snijd de donkere pitten er met de
punt van een mesje uit en snijd eventuele blauwe of groene plekken
weg.
Steek er met een speciale aardappelboor kleine balletjes uit, kook die
8-10 minuten in kokend water met zout en laat ze uitlekken en
afkoelen.
Verhit de olie in een grote koekepan en bak de aardappelballetjes
hierin
rondom goudbruin.
Laat ze uitlekken en strooi er de gehakte peterselie over.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappel-ovenschotel II
Aardappel-cordonbleus
Duitseaardappelsalade
Aardappel-tuinbonenschotel metlamsgehakt
Gepofte aardappelen met geitenkaas en maïs

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes