Snijd de kipfilets open en wrijf ze in met de olie en peper en zout naar smaak.Rooster de kip in een hete grillpan gaar. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in ± 20 min gaar. Was intussen de andijvie en snijd hem in dunne reepjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in piepkleine stukjes. Pluk de kip in reepjes. Giet de aardappelen af maar vang 1½ dl van het kookvocht op. Stamp de aardappelen met een aardappelstamper fijn en schep de andijvie, de paprika, de kip en de currypasta erdoor. Voeg wat van het kookvocht toe om de stamppot lekker smeuïg te maken. Breng op smaak met peper en zout. Warm hem op een laag vuur al omscheppend goed door. Garneer met koriander.Bereidingstijd : 30 minuten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |