Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aziatischegerechten | Babi ketjap (Indonesische stoofvleesschotel)

Babi ketjap (Indonesische stoofvleesschotel)

3 uien
4 knoflooktenen
gemberwortel
600 gr hamlappen
olie
1 prei
3 eetl bakgembersiroop
2 eetl azijn
1 dl zoete ketjap
2 bosuitjes

Drie uien en 4 knoflooktenen snipperen, stukje (4 cm) gemberwortel raspen. Hamlappen in 2 cm grote stukjes in 1/2 dl olie omscheppend bruin bakken, uien erbij roeren en 7 min. Zacht bakken. Er 1 prei in ringen, 3 eetlepels bakgembersiroop, 2 eetlepels azijn, 1 dl zoete ketjap en 1 dl water bij roeren en 40 min. Zachtjes stoven.
De babi ketjap ‘s ochtends bereiden,zodat de smaak goed in kan trekken. Tot slot 2 gesnipperde bosuitjes erdoor scheppen.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50