Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aziatischegerechten | Gado Gado

Gado Gado

1 zakje lontong (kleefrijst)
3 eieren
200 gr sperziebonen,in reepjes
100 gr Chinese kool, in reepjes
150 gr broccoliroosjes
150 gr worteltjes, in reepjes
150 gr taugé
zout
½ komkommer, in plakjes
gebakken emping
gefruite uitjes

Kook de lontong volgens gebruiksaanwijzing gaar in het zakje,laat hem afkoelen en snijd hem in blokjes. Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Pel ze en snijd ze in partjes. Kook de groenten afzonderlijk in ruim kokend water met zout beetgaar ( sperziebonen 4 à 6 minuten). Overgiet de taugé in een zeef met heet water. Spoel alle groenten na het koken direct af met koud water en laat ze goed uitlekken. Meng de gekookte groenten, blokjes lontong en komkommer luchtig door elkaar. Garneer met partjes ei, emping en gefruite uitjes.
Serveer de pindasaus erbij. Zie(Saos Katjang)pindasaus)

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50