Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aziatischegerechten | Nasi goreng met paksoi

Nasi goreng met paksoi

300 gr langkorrelrijst
250 gr kleingesneden kalkoenfilet
3 eetl olie
1 ui
2 teentjes knoflook
½ zakje nasikruiden (geen boemboe)
½ rode paprika
1 klein of halve krop paksoi
100 gr taugé
2 eetl Japanse sojasaus

Voor dit gerecht 300 gr rijst volgens voorschrift koken en laten afkoelen. In een wok 250 gr kleingesneden kalkoenfilet in 3 eetlepels olie onder omscheppen bruin bakken. Een gesnipperde ui meebakken en twee teentjes knoflook erboven uitpersen. Een ½ zakje nasikruiden (geen boemboe) erover strooien.
Een halve rode paprika snipperen en meebakken. Een kleine of halve krop paksoi schoonmaken, de dikke stronk eruit snijden en blad en stelen in repen snijden. In de wok scheppen en het gerecht onder omscheppen laten kleuren. Tot slot 100 gr taugé erdoor scheppen, evenals 2 eetl Japanse sojasaus.
Met sambal en kroepoek serveren.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50