Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aziatischegerechten | Rendang (Indonesische stoofschotel)

Rendang (Indonesische stoofschotel)

2 rode uien
4 tenen knoflook
4 cm gemberwortel
1 tl geelpoeder
700 gr riblappen
citroengras
zout
1 tl cayennepeper
1/4 blok santen
kokos
koriandergroen of peterselie

Twee rode uien en 4 tenen knoflook snipperen, 4- cm slukje gemberwortel raspen en met 1tl geelpoeder in wat olie 5 min fruiten. Magere riblappen, in 2 cm grote stukjes in de pan scheppen, met in stukken geknipte steel citroengras, wat zout, 1 tl cayennepeper, 6 dl water en 1/4 blok santen. Aan de kook brengen en 3 uur (3/4 uur in de snelkookpan) stoven en zonder deksel nog 1/2 uur laten pruttelen. Met koriandergroen of peterselie en kokos bestrooien.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50