Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aziatischegerechten | Sate van varkensvlees

Sate van varkensvlees

±20 stokjes
2 uitgeperste teentjes knoflook
el ketjap manis
1à 2 tl sambal oelek
1 el fijngesneden ui
½ tl tamarindepasta
½ tl zout
500 gr mager varkensvlees in blokjes

Meng voor de marinade 2 geperste teentjes knoflook, 2 el ketjap manis, 1 à 2 tl sambal oelek, 1 el zeer fijn gesneden ui, ½ tl tamarindepasta en ½ tl zout. Schep 500 gr in kleine blokjes gesneden mager varkensvlees door de marinade en laat het minstens 1 uur intrekken (1 hele nacht mag ook!). Rijg het vlees daarna aan houten stokjes en rooster het in 4 à 5 minuten rondom bruin en gaar boven houtskoolvuur of onder de hete grill. Serveer de saté met pindasaus.

Personen:
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50