Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aziatischegerechten | Thaise salade

Thaise salade

500 gr haricots verts, schoongemaakt
zout 2 eetl Thaise vissaus
1 eetl sojasaus
sap en rasp van 2 limoenen
1 stukje gemberwortel van ca. 2 cm, fijngeraspt
½ theel chillipoeder
1 zakje geraspte worteltjes (200 gr)
150 gr taugé
200 gr gepelde rivierkreeftjes
5 bosuitjes, in schuine ringetjes
1 bosje koriander, grof gehakt

Kook de haricots verts in water met zout in 3 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Klop een dressing van de vissaus, de sojasaus, het limoensap en de rasp, de gemberwortel en het chillipoeder. Schep alle ingrediënten door elkaar en laat de salade op een koele plaats op smaak komen.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50