Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Aziatischegerechten | Thaise vispakketjes

Thaise vispakketjes

4 stukken kabeljauwfilet (500 gr)
1 el Thaise vissaus
zout en peper
½ el rode currypasta
6 el kokosmelk
2 teentjes knoflook
3 lente uitjes
½ rode paprika
olie om in te vetten

Wrijf de stukken kabeljauwfilet in met de vissaus en bestrooi ze licht met zout en peper. Laat de vis 10 minuten marineren. Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de rode currypasta door de kokosmelk. Hak de knoflook fijn en schep deze door de saus. Snijd de lente- uitjes in lange stukken en de stukken in heel fijne reepjes. Snijd de rode paprika in fijne reepjes. Vet 4 stukken aluminiumfolie licht in met olie en verdeel er de helft van de saus over. Leg de stukken vis op de saus en verdeel er de rest van de saus over. Verdeel de lente -ui en de paprika over de vis en vouw elk pakketje goed maar losjes dicht (zodat de lucht in het pakketje kan uitzetten) Bak de vispakketjes 15-20 minuten (afhankelijk van de dikte van de vis) in de oven tot ze gaar zijn.
Tip: Lekker met gekookte rijst en roergebakken gemengde groenten.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50