Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bouillon met roerei en zalm

Aantal personen:

Ingrediënten

4 eieren
4 lepels melk of koffieroom
peper en zout
mespuntje kerriepoeder
25 gr boter
100 gr fijngesneden gerookte zalm
2 eetl versgehakte bieslook of peterselie

Bereiden

Klop 4 eieren los met 4 eetl melk of koffieroom, peper, zout en een mespuntje kerriepoeder.
Smelt 25 gr boter en laat hierin het eimengsel al roerend in 2-3 min stollen.
Roer er 100 gr fijngesneden gerookte zalm en 2 eetl versgehakte bieslook of peterselie door.
Breng 1 l bouillon aan de kook, voeg 3 eetl versgehakte selderij of peterselie toe.
Leg 1-2 eetl roerei met zalm in een soepbord en schenk de hete bouillon erop.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kaas-bieslookomeletjes
Omelet Paysanne
Gevulde omelet (30- min. omelet)
Tomaatcroutons met roomkaas
Tijgerbol met roerei en gerookte zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes