Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Eiergerechten | Bouillon met roerei en zalm

Bouillon met roerei en zalm

4 eieren
4 lepels melk of koffieroom
peper en zout
mespuntje kerriepoeder
25 gr boter
100 gr fijngesneden gerookte zalm
2 eetl versgehakte bieslook of peterselie

Klop 4 eieren los met 4 eetl melk of koffieroom, peper, zout en een mespuntje kerriepoeder.
Smelt 25 gr boter en laat hierin het eimengsel al roerend in 2-3 min stollen.
Roer er 100 gr fijngesneden gerookte zalm en 2 eetl versgehakte bieslook of peterselie door.
Breng 1 l bouillon aan de kook, voeg 3 eetl versgehakte selderij of peterselie toe.
Leg 1-2 eetl roerei met zalm in een soepbord en schenk de hete bouillon erop.

Personen: Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50