Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Eiergerechten | Eieren en cocotta

Eieren en cocotta

soufflébakjes (kleine ovenschaaltjes inhoud 1½ -2 dl )
1 ei
rauwe ham
4 eetl geraspte jongbelegen kaas
peper en zout
1 eetl slagroom
lente - uitjes
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Breek in 4 soufflébakjes (kleine ovenschaaltjes inhoud 1½ -2 dl) elk 1 ei.
Verdeel er 4 in reepjes gesneden plakken rauwe ham, 4 eetl geraspte jongbelegen kaas en peper en zout over.
Sprenkel over ieder bakje 1 eetl slagroom. Zet de bakjes 15 min in het midden van de oven (of afgedekt in de magnetron 1 minuut en 20 seconden op maximaal 800 Watt).
Bestrooi de eieren met fijngesneden lente -uitjes.

Personen:
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50