Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Eiergerechten | Gevulde omelet (30- min. omelet)

Gevulde omelet (30- min. omelet)

6 eieren
1 dl bouillon,peper
2 eetl peterselie
margarine,1 ui
1 teen knoflook,
wit van 1 prei
400 gr schelvisfilet
100 gr champignons
3 tomaten
blikje doperwtjes

De eieren loskloppen met bouillon, wat peper en peterselie en hiervan 2 of 4 omeletten bakken.
De in ringen gesneden ui en prei met de knoflook uit de pers in wat margarine fruiten.
De schelvisfilet in stukjes snijden.De groenten uit de pan nemen en hierin de vis even bakken. De in plakjes gesneden champignons meebakken. Het ui-preimengsel toevoegen met de kleingesneden tomaten en nog 15 minuten laten stoven.
Op smaak brengen met peper en zout.

Lekker met rijst en eventueel tomatensaus.
Ook lekker als lunch tussen de middag.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50