Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Eiergerechten | Omelet met tomaat

Omelet met tomaat

5 eieren
6 el slagroom
4 trostomaten
1 ui
250 gr champignons
2 el gehakt peterselie
peper en zout
30 gr roomboter

klop de eieren samen met de room en het peterselie los en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de champignons in plakjes en pel en snipper de ui,
Smelt de boter in een ruime koekenpan en bak hierin ui en champignons lichtbruin.
Snijd de tomaten in plakken, voeg deze toe en bak het geheel op hoog vuur.
Voeg het losgeklopte eimengsel toe en laat alles op niet te hoog vuur stollen.
Maak de zij- en onderkant voorzichtig los met een spatel zodat de omelet los in de pan ligt.
Leg een deksel op de pan en draai de pan voorzichtig- maar wel in één keer ! - om.
Snijd de omelet in stukjes en serveer bijvoorbeeld op toastjes.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50