Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Eiergerechten | gevulde eieren

gevulde eieren

4-6 eieren crème fraîche
kerriepoeder
gehakte peterselie
zout
peper

kook de eieren hard in zo,n 8-10 minuten. Laat ze ‘"schrikken" onder de koude kraan, pel ze en laat ze afkoelen. Snijde eieren overdwars doormidden en wip het geel eruit. Prak het eigeel in een kom met crème fraîche tot een smeuïge massa en voeg een beetje kerriepoeder, gehakte peterselie, zout en peper toe. Schep de vulling in een spuitzak , en spuit een flinke toef van het dooiermengsel in iedere eierhelft.
Heb je geen spuitzak, doe het dan in een plasticzakje druk er zoveel mogelijk lucht uit en knip aan de onderkant een puntje af.

Personen: Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50