Was de courgettes en snijd ze in stukken van 3 cm.
Pel de uien en snijd ze in grove stukken.
Snijd de tomaten in grove stukken en laat ze met de olie in een pan 5 min smoren.Pel en snipper het knoflook ragfijn.
Voeg de courgettes, het knoflook, peterselie, 1 kop water, peper en zout toe aan de tomaten en roer het geheel goed door.
Laat de courgettes in 25 minuten op een zacht vuur gaar worden en laat de saus inkoken totdat deze aan de courgette blijft hangen.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze in de gewenste vorm. Voeg deze de laaste 5 minuten toe aan het courgette mengsel en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Serveer de courgetteschotel warm.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |