Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Groenten | Gestoofde warme paprikas

Gestoofde warme paprikas

2 grote rode en gele paprika‘s
100 gr witte rijst
1 sjalotje
150 gr paddenstoelen
2 theel verse tijmblaadjes
3 eetl versgeknipte peterselie
1 eetl mosterd
1 pakje verse roomkaas met kruiden (150 gr )
3 eidooiers
1 dl bouillon ( tablet )

Twee grote rode en gele paprika‘s overlangs halveren ( door de steel heen snijden ) en het zaad met lijsten eruit nemen. Witte rijst, 100 gr, in ruim water 10 minuten koken en afgieten. Een sjalotje snipperen en fruiten en 150 gr (gehakte ) gemengde paddenstoelen meebakken. De rijst erdoor scheppen, met 2 theelepels verse tijmblaadjes, 3 eetlepels versgeknipte peterselie en 1 eetlepel mosterd. Een pakje roomkaas met kruiden, 150 gr, loskloppen met 3 eidooiers en het rijstmengsel erdoor spatelen. Hiermee de helften vullen, in een ovenschaal leggen, 1 dl bouillon
(tablet ) erbij schenken en 3/4 uur bij 175 graden bakken.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50