Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Groenten | Knapperige andijvie-wraps

Knapperige andijvie-wraps

175 gr bloem
2 eieren
60 gr boter, gesmolten
150 gr mager spek, in blokjes
40 gr boter
1 el frambozenazijn
150 gr andijvie, in dunne reepjes
50 gr Parmezaansekaas voor garnering
zout en versgemalen zwarte peper

Klop een beslag van de bloem, eieren, gesmolten boter en een snufje zout.
Maak van het beslag en 30 gr boter vier pannenkoeken. Houd warm. Bak de spekblokjes uit in de resterende 10 gr boter. Doe, als de spekblokjes krokant zijn, de azijn erbij en versgemalen zwarte peper. Schep alles door de andijvie. Verdeel de groente over de pannenkoeken. Garneer met Parmezaanse kaas en rol ze op.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50