Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak het pepertje schoon en snijd het in ringetjes.
Schrap de wortel, snijd hem in plakjes en halveer die. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Maak de paksoi schoon en snijd hem in repen van 1½ cm breed. Snijd de hamlappen in reepjes. Verhit de olie en fruit de ui, de knoflook en de peper omscheppend 3 minuten.
Voeg de wortel en de vleesreepjes toe en bak die 5 minuten al omscheppend mee. Schep de paprika erdoor en bak het mengsel al omscheppend 5 minuten op een hoog vuur.
Schep de paksoi erdoor en bak dit 3 minuten al omscheppend mee. Voeg de bouillon, de ketjap en peper en zout naar smaak toe en warm kort door. Garneer met de seroegdeng en de bieslook.
Lekker met roerbakmie en atjar tjampoer.
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |