Wrijf de kipfilets in met peper en zout en laat dit intrekken.
Maak een papje van de honing, de kerrie, de ketjap en de mosterd en doe
daar het handje rozijnen door.
Doe een laagje water van ± 1 cm in een ovenschaal en leg de stukken
kip hierin.
Verdeel het honingpapje erover tot alle kip is bedekt.
Leg aluminiumfolie over de schaal en zet hem 1 uur in een oven van
250°C.
Bedruip de kip af en toe.
Haal het folie na ± 3 kwartier weg om een bruin korstje op de kip
te krijgen.
Bind wat ananassap met maïzena, voeg dit, als de kip gaar is, bij het
honingmengsel en roer tot de saus een beetje lobbig is geworden.
Schep de saus over de kip.
Rangschik de stukken kip op een schaal en garneer met de ananas.
Strooi er wat peterselie over.
Lekker met rijst en een salade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |