Kipfilet in plakken snijden.
Bloem en zout op een plat bord strooien en plakjes kipfilet erdoor wenstelen zodat alle kanten met bloem bedekt zijn.
In koekenpan olie verhitten en kip in ca. 6 minuten lichtbruin bakken.
Boter in stukjes snijden tussen plakjes kipfilet laten smelten.
Kip nog ca. 2 minuten op laag vuur in boter bakken.
Wijn erover schenken en ca. 5 minuten zachtjes laten koken tot het meeste vocht verdampt is.
Basilicumblaadjes in reepjes snijden.
Vier borden voorverwarmen.
Plakjes kip met stoofvocht op borden scheppen.
Balsamicoazijn erover sprenkelen, bestrooien balsamico en peper.
Serveertip:
Lekker met risotto en gestoofde bleekselderij.
P.P. ( zonder risotto en bleekselderij)
250 Kcal
24 gr eiwit
15 gr vet
3 gr koolhydraten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |