Bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak ze in de boter
lichtbruin.
Voeg de ui toe en bak die even mee.
Strooi er de kerrie over, voeg de paprika toe en bak ze zachtjes mee.
Zorg dat het vrijkomende vocht zoveel mogelijk verdampt.
Doe het mengsel in een beboterde ovenschaal.
Bereid de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de
verpakking.
Leg de puree op het kip-kerriemengsel en leg de schijven ananas erop.
Zet de schaal in een op 225°C voorverwarmde oven en laat het gerecht
in ± 25 minuten lichtbruin worden.
Variaties:
Gebruik in plaats van paprika champignons, asperges, bleekselderij,
aubergine, courgette of maïs.
100 gr garnalen, toegevoegd aan de kipfilets, smaakt er erg lekker
bij.
Voeg tijdens het bakken van de kipfilets wat geperste knoflook,
fijngesneden Spaanse peper of sambal toe.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |