Maak de bosuitjes schoon en snijd ze elk in 6 stukjes.
Pel de knoflook en halveer de tenen.
Leg de kipfilet op een snijplank, dek ze met huishoudfolie af en sla ze
met een hakmes plat of vraag uw slager dit te doen.
Snijd de filets in de lengte in 12 repen en bestrooi die met peper en
zout.
Steek de repen zigzag aan de satéstokjes en prik telkens een stukje
bosui of knoflook mee.
Bestrijk ze met de olie en rooster ze onder de hete grill in ± 7
minuten rondom bruin en gaar.
Klop een sausje van de yoghurt, de currysaus, het bieslook en naar smaak
peper en zout.
Serveer de spiesjes met het sausje.
Lekker met een tomatensalade en een gepofte aardappel.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |