Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kippenbout met abrikozenvulling

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 saucijsje (± 75 gr)
1 sjalotje
2 gedroogde abrikozen
2 maïskippenbouten
2 eetlepels olie

Bereiden

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Knip het vel van het saucijsje open en schep het vlees in een
kommetje.
Hak het sjalotje en de abrikozen heel fijn en meng ze door het
saucijzenvlees.
Trek het vel van de kippenbouten en verdeel het saucijzenvlees over de
bouten.
Vouw het vel weer over de vulling en steek het eventueel met een
cocktailprikker vast.
Bestrijk de bouten met olie, leg ze op het rooster ± 15 cm onder
het grillelement, schuif er een lekbak onder en rooster de bouten in
± 25 minuten goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ajam peniki (hete kip)
Oma‘s kippensoep
Ajam bawang (kip met ui)
Kip van de Loire
Kip-champignongoulash

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes