Wrijf de kipfilet naar smaak in met paprikapoeder, peper en zout.
Verhit de boter in een kleine braadpan en bak de kipfilet rondom bruin en
op halfhoog vuur in ± 20 minuten gaar.
Pel intussen de knoflook en maak de peultjes en de sugarsnaps schoon.
Pluk de kipfilet in reepjes.
Kook de peultjes met de sugarsnaps en de doperwtjes in de bouillon in
± 5 minuten beetgaar.
Giet ze af en vang 1 dl van het kookvocht op.
Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
beetgaar.
Breng het groentekookvocht met de Koksroom aan de kook.
Schep de groenten erdoor, pers het teentje knoflook erboven uit en warm
alles kort door.
Giet de tagliatelle af, schep er het groentemengsel met de kipreepjes en
de helft van de kaas door en breng alles op smaak met peper en zout.
Bestrooi met de rest van de kaas en de peterselie.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |