Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Lamsvleesrecepten | Lamskoteletjes Dijon (4 pers.)

Lamskoteletjes Dijon (4 pers.)

4 lamskoteletten
knoflookteen
Dijon mosterd
peterselie
paneermeel
2 citroenen of limoen
zout
zwarte pepermolen


  1. Wrijf de koteletten in met de citroen, knoflook, peper en zout.
  2. Meng peterselie, mosterd en paneermeel en paneer het vlees ermee.
  3. Leg de koteletten in een ovenschotel zonder deksel.
  4. Bak 4 min. op stand 10 en 15 min op stand 5, of tot ze gaar zijn.
  5. Garneer met partjes citroen en limoen.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Recepten gids

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50