Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Lamsvleesrecepten | Lamskoteletjes in vermouth (4 pers.)

Lamskoteletjes in vermouth (4 pers.)

8 lamskoteletten
4 el olijfolie
30 g reuzel
1 el witte vermouth
1 limoen
marjolein
tijm
rozemarijn
zout & zwarte pepermolen


  1. Meng de olijfolie met vermouth, zout, peper en de kruiden.
  2. Bestrijk er het vlees mee en laat dit gedurende 1 nacht trekken in de koelkast.
  3. Bak het vlees aan beide kanten bruin in de reuzel en laat het aan iedere kant nog 2 min. verder bakken.
  4. Serveer het vlees en een pasta, kruidenboter en peultjes.
  5. Garneren met limoenpartjes.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Recepten gids

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50