Meng de salami in een kom met de kaassoorten, broodkruimels, peterselie en breng op smaak met zout en peper.
Roer goed door elkaar en voeg zoveel losgeklopte ei toe dat de vulling mooi bindt.
Laat 20 minuten koel rusten.
Leg het mengesel op het lamsvlees en rol het vlees stevig op.
Bind zorgvuldig dicht met keukentouw.
Verwarm de olie in een braadpan, voeg de wortel, selderij, rozemarijn, tijm en knoflook toe en leg het vlees er boven op.
Bestrooi met zout en peper, bak op matige warmte, keer het vlees tot het aan alle kanten goed bruin is.
Voeg de wijn en 3 eetl water toe, leg de deksel op de pan en stoof 1½ uur op laag vuur tot het vlees gaar is, voeg zo nodig nog wat water toe.
Neem het vlees uit de braadpan, snijd het in mooie plakken en verwijder het keukentouw voorzichtig.
Schik de plakken op een voorverwarmde schaal.
Zeef het braadvocht en serveer dit apart bij het vlees.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |