Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Provenciaalse lamskoteletjes uit de braadzak

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 courgette
200 gr oesterzwammen
zout
2 uien
geperste knoflookteen
uitgelekte maiskorrels
1 takje tijm en rozemarijn
3 el gehakte peterselie
3 el gehakte salie
3 el rode wijn
1 el olijfolie
4 dubbele of 8 enkele lamskoteletjes

Bereiden

Een courgette en 200 gr oesterzwammen in reepjes snijden en met zout, 2 uien in partjes, geperste knoflookteen, uitgelekte maïskorrels uit blik, blaadjes van 1 takje tijm en rozemarijn, 3 el gehakte salie en peterselie, 3 el rode wijn en 1 el olijfolie mengen en in een braadzak scheppen. Er 4 dubbele of 8 enkele lamskoteletjes op leggen. De zak met een sluitclip sluiten. In een oven schaal leggen, inprikken, bij 175 graden in 30 min gaar laten worden en 5 min laten staan. De braadzak openen.
Serveertip : met lintmacaroni serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Marokkaans lamsvlees met abrikozen
Gesmoorde lamsrolletjes met champignons en olijven
Filobloemen met gekruid lamsvlees
Lamsgehaktballetjes
Gegrilde lamsburger met kerrie

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes