Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Mexicaanserecepten | Mexicaanse bonenschotel met cheddar

Mexicaanse bonenschotel met cheddar

2 gesnipperde uien
1 fijngehakte rode peper
2 el olie
300 gr rundergehakt
2 blikken kidneybonen (à 400 gr)
2 vleestomaten in stukjes
2 el fijngehakte bladkoriander
1 zakje tacochips (125 gr)
100 gr geraspte cheddar
1 rijpe avocado
2 teentjes knoflook
2 el citroensap
125 ml zure room

Fruit in een hapjespan de helft van de uien en de rode peper in de olie goudbruin. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend bruin en rul. Schep de uitgelekte bonen erdoor. Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal. Schep de rest van de uien, tomaten en koriander door elkaar en verdeel het over het bonenmengsel. Verdeel de chips erover en bestrooi met de cheddar. Zet het gerecht 30 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven of 12-15 minuten in een op 225 graden (350 watt) voorverwarmde combinatiemagnetron.
Pureer intussen de avocado met de knoflook en het citroensap.
Serveer de puree met de zure room bij de oven-schotel.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50