Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Mexicaanserecepten | Mexicaanse hutspot

Mexicaanse hutspot

Gewone hutspot
500 gr. Runderlappen
maïsolie
400 gr. Rode uien
1 groene paprika
Mexicaanse kruidenmix
paprikapoeder
bloem
tomatenbouillontabletten
azijn
laurierblaadjes
1 potje crème fraîche

Bereid eerst gewone hutspot (zie categorie Groente - en aardappelschotels).
Snijd het vlees in blokjes en bak het in 3-4 eetlepels olie bruin. Snipper de uien, snijd de paprika klein, schep dit bij het vlees en bak het 5 minuten.
Strooi 3 eetlepels kruidenmix, 2 eetlepels bloem, 1 eetlepel paprikapoeder en een verkruimelde bouillontablet er over.
Roer 2 eetlepels azijn, 3 dl. water en 2 laurierbladeren erbij en stoof het vlees in drie uur gaar. Roer er tot slot de crème fraîche door.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50