Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Mexicaanserecepten | Mexicaanse roerbakschotel

Mexicaanse roerbakschotel

400 gr bieflapjes
11/2 eetl mexicaanse kruiden
1 grote rode paprika
2 stengels bleekselderij
2 bosuitjes
4 eetl bleuband vloeibaar = 50 gr
1 teen knoflook
1 blikje maïskorrels 150 gr
1/2 dl sinaasappelsap

Snijd de bieflapjes in dunne reepjes en kruid ze met de mexicaanse kruiden. Maak de rode paprika schoon en de bleekselderij en snijd ze in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit de vloeibare bleuband in een hapjespan en bak het vlees al omscheppend snelbruin. Pers er de knoflook boven uit. Roerbak de paprika, de bleekselderij en de bosui ca.2 min mee. Voeg de maïskorrels en de sinaasappelsap toe. Laat het gerecht nog ca. 2
minuten zachtjes sudderen.
Tip: Lekker met rode kidneybonen.
Tip: Deze Mexicaanse roerbakschotel is ook heel lekker als vulling voor taco‘s. Verdeel dan wat fijngesneden ijsbergsla over 8 taco schelpen en leg deze op vier borden. Schep wat van de roerbakschotel erin en ernaast. Strooi er geraspte oude kaas over.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50