Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Mexicaanserecepten | Mexicaanse tortillas

Mexicaanse tortillas

100 -150 gr witte rijst
150 gr maïskorrels
1groene paprika
1 rode paprika
150 gr jong belegen kaas
3-4 el fijngesneden peterselie
zout en peper
4 grote bloemtortilla‘s
spinazieblaadjes

Kook 100-150 gr witte rijst volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Meng de rijst met 150 gr maïskorrels, 1 groene en 1 rode paprika in blokjes, 150 gr jong belegen kaas in blokjes, 3-4 el fijngesneden peterselie en wat zout en peper.
Beleg 4 grote bloemtortilla‘s met jonge spinazieblaadjes en verdeel daarover het rijstmengsel. Rol de tortilla‘s op en leg ze in een ovenschaal. Strooi er 2-3 el geraspte jong belegen kaas over en verwarm de tortilla‘s 15-20 min in een voorverwarmde oven (180 graden) tot de kaas gesmolten is.
Serveer er guacamole bij.
Guacamole:
Prak 1 rijpe avocado fijn en roer er 1 ontvelde en in heel kleine blokjes gesneden tomaat en ½ fijngesneden rode peper door. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50