Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Chocoladetruffels

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

40 gr boter
½ dl slagroom
125 gr pure chocolade
cacaopoeder

Bereiden

Verwarm de boter en de slagroom tot het mengsel goed heet is.
Neem de pan van de warmtebron en laat de chocolade in stukken verdeeld al roerend smelten.
Roer tot een homogene massa en laat deze in de koelkast stevig worden.
Vorm er ca. 20 balletjes van en rol deze door de cacaopoeder.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardbeien-meloen melange
Perzik in mint gelei
Bavarois van cassiscoulis en amandelen
Citroen bavarois met aardbeiengelei (magnetron)
Pruimenterrine gevuld met geitenkaas

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes