1.Klop 1 dl. room op tot het de consistentie heeft van yoghurt.
2.Zet afgedekt, koel weg.
3.Breng de room samen met de vanillestokjes aan de kook.
4.Laat de chocolade in dit mengsel smelten en doe er de in
vooraf geweekte en goed uitgelekte gelatineblaadjes bij.
5.Haal de vanillestokjes uit het room mengsel en voeg de geitenkaas erdoorheen.
6.Laat dit mengsel licht geleren (hangend verwerken noemen we dit).
7.Voeg nu de room toe en spatel dit door elkaar.
8.Verdeel over kleine vormpjes en zet in de koelkast.
9.Maak een saus van verse kiwi‘s die gepureerd zijn met wat suiker en citroensap.
10.Stort de mousse op een bord en lepel de kiwisaus er omheen.
11.Garneer met wat blaadjes mint.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |