Dompel de tomaten even in kokend water, trek de vellen eraf en snijd het
vruchtvlees in blokjes.
Snijd het kippenvlees in smalle repen.
Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.
Giet de pasta direct af en strooi er wat nootmuskaat over.
Doe zout en peper in een plastic zakje en zeef de bloem erbij.
Leg het kippenvlees erin en schud tot het vlees aan alle kanten van een dun
laagje is voorzien.
Verhit de olie in een wok, doe de kip erin en laat alles onder voortdurend
omscheppen 5 minuten bakken.
Schenk er daarna de fond en de slagroom bij en laat alles 5 minuten
zachtjes
koken.
Roer er dan de pesto door.
Verdeel de pasta over voorverwarmde borden, schep het kippenvlees met de
saus
er middenop en strooi er de tomatenblokjes over.
Geef de Parmezaanse kaas er apart bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |