In ruim water met zout en een scheutje olie 500 gr lintmacaroni (koelvitrine) beetgaar koken volgens de op de verpakking aangegeven tijd. Alvast 225 gr gemengde paddestoelen, bijv elk 75 gr shiitake, oesterzwammen en kastanje champignons, in plakken snijden. In een ruime braadpan 1 eetl olijfolie verhitten, hierin 1 gesnipperd sjalotje fruiten en er 1 teentje knoflook boven uitpersen. De paddestoelen toevoegen e 2 minuten omscheppend meebakken. Er 1 eetl Franse mosterd, 400 gr gare mosselen en 1½ dl droge witte wijn bijroeren. Aan de kook brengen en er 1 dl Room Culinair en 4 kleingesneden takjes peterselie bijroeren. De pasta afgieten, luchtig door de mosselsaus scheppen direct serveren. Voor de salade 400 gr rauwkost met bleekselderij omscheppen met 1 bakje blauwekaas-dressing uit de koelvitrine.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |