Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pasta met mosterd-mosselsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr verse lintmacaroni (koelvitrine)
zout
225 gr gemengde paddestoelen, bijv elk 75 gr shiitake,oesterzwammen en kastanjechampignons
1 eetl olijfolie
1 gesnipperd sjalotje
1 teentje knoflook
1 teetl Franse mosterd
400 gare mosselen
1½ dl droge witte wijn
1 dl Room Culinair
4 kleingesneden takjes peterselie

Voor de salade:
400 gr rauwkost
bleekselderij
1 bakje blauwe kaas-dressing

Bereiden

In ruim water met zout en een scheutje olie 500 gr lintmacaroni (koelvitrine) beetgaar koken volgens de op de verpakking aangegeven tijd. Alvast 225 gr gemengde paddestoelen, bijv elk 75 gr shiitake, oesterzwammen en kastanje champignons, in plakken snijden. In een ruime braadpan 1 eetl olijfolie verhitten, hierin 1 gesnipperd sjalotje fruiten en er 1 teentje knoflook boven uitpersen. De paddestoelen toevoegen e 2 minuten omscheppend meebakken. Er 1 eetl Franse mosterd, 400 gr gare mosselen en 1½ dl droge witte wijn bijroeren. Aan de kook brengen en er 1 dl Room Culinair en 4 kleingesneden takjes peterselie bijroeren. De pasta afgieten, luchtig door de mosselsaus scheppen direct serveren. Voor de salade 400 gr rauwkost met bleekselderij omscheppen met 1 bakje blauwekaas-dressing uit de koelvitrine.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti met kippenlevertjes
Rigatoni met broccoli
Macaroni-tonijnsalade
Spaghettimet courgettesaus, appel en ham
Penne met wilde spinazie, pijnboompitten engorgonzola

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes