Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Pastagerechten | Pastaschelpen met zeebanket en groenten

Pastaschelpen met zeebanket en groenten

350 gr pastaschelpen
2 eetlepels olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
400 gr zeebanket
1 pakje gekruide tomatensaus (Sugo)
1 rode paprika
350 gr doperwten
3 takjes basilicum
1 dl Room Culinair

Verwarm de oven voor op 175C.
Kook de schelpen 2 minuten.
Snipper de ui en de knoflook en fruit ze in de olie.
Voeg het zeebanket toe en roerbak 4 minuten.
Vul de pastaschelpen hiermee en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Vermeng de sugo met de paprikasnippers, de geknipte basilicum, de doperwten en
de room, schenk dit over de schelpen en bak het gerecht 20-25 minuten.


Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron:

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50