Kook de spaghetti in een pan met ruim water en zout in ± 8 minuten
volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Pel de uien en hak ze fijn.
Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers daarin aan.
Voeg de suiker toe en laat de uien op een middelhoog vuur wat
carameliseren.
Blus met de wijn en de Balsamico azijn.
Giet er de groentebouillon bij en laat de uien afgedekt 10 minuten stoven.
Kneed het paneermeel, de knoflook uit de knijper en wat zout door de zachte
boter, roer deze massa door de uien en laat nog 5 minuten afgedekt stoven.
Snijd de ham in stukjes en meng die door de saus.
Breng op smaak met peper en bestrooi kort voor het serveren met de
fijngehakte
peterselie.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |