Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Spaghetti metMarsala en kalfsvlees

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gr spaghetti
100 gr rauwe ham
1 ui
2 eetlepels olie
350 gr kalfsschnitzel
1 bosje peterselie
3 dl kant en klare vleesbouillon
4 eetlepels Marsala (of andere witte zoete wijn)
peper, zout
1 eetlepel bloem
1 eetlepel boter
kaneel
nootmuskaat

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de ham in dobbelsteentjes.
Pel de ui en hak hem fijn.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de hamblokjes en de ui erin aan.
Snijd het kalfsvlees in fijne reepjes, hak de peterselie fijn, voeg beide bij
de ham en de ui en roerbak alles op een middelhoog vuur.
Giet er de vleesbouillon en de Marsala bij, kruid met peper en zout en laat
10-15 minuten op een middelhoog vuur pruttelen.
Kneed de zachte boter door de bloem en roer de massa in vlokjes door de saus
tot deze bindt.
Breng op smaak met wat kaneel en versgeraspte nootmuskaat.


Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti met versetomatensaus
Tortellinisalade
Rigatoni met Mozzarella en tomaten
Tortellini met kip-kerriesaus en courgette
Tortellini met roomsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes