Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Spaghettimet geitenkaassaus en olijven

Aantal personen: 4

Ingrediënten

150 gr spaghetti
2 eetlepels boter
2 eetlepels bloem
1/4 liter melk
150 gr zachte geitenkaas zonder korst
zout, versgemalen peper
20 zwarte olijven zonder pit
8 blaadjes basilicum

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
Smelt de boter in een steelpan, roer de bloem erdoor, voeg al roerend scheutje
voor scheutje de melk toe en blijf roeren tot een gebonden saus is
ontstaan.
Verkruimel de geitenkaas erboven en laat die smelten.
Breng op smaak met zout en peper.
Giet de spaghetti af, verdeel die over 2 borden en schenk de saus erover.
Verdeel er de olijven over, knip een paar blaadjes basilicum erboven fijn en
garneer met de rest van de basilicum.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Macaroni, a la Engelen
Pizza met diversen soorten ham
Roergebakken asperges met lente-ui en dunne lintpasta
Pasta met champignons en spekjes
Pasta met broccoli en zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes