1. Breng een pan met ruim kokend water aan de kook en voeg de nestjes toe. Volg het aantal minuten zoals aangegeven op het pak.
2. Snij de gerookte zalm in kleine stukken en bak deze licht aan in de olijfolie.
3. Voeg de koksroom toe en breng de het op smaak met peper.
4. Laat dit zo 5 minuten sudderen.
5. Giet het water af en verdeel de tagliatelle en de saus over twee borden.
Serveer dit gerecht met een salade.
Isabel (09-10-2008 10:51):
Dit gerecht is makkelijk, snel en lekker. We eten het vaak op vrijdag als snelle maaltijd. We voegen dan wel wat extra italiaanse kruiden toe, of waar we ook maar zin in hebben.
Ernst Pels (02-05-2010 09:43):
Een uitstekend recept als basis. Tip: Kook de tagliatelle in groentenbouillon (blokjes). Giet ook een scheutje olie erbij voor het plakken. Bak in de olijfolie na de zalm gesnipperde ui en drie teentjes knoflook mee, dan een klein beetje sambal, daarna een theelepel bassilicum en origano, dan heel kort twee gesnipperde paprika's (rood en groen). Daarna volgens basisrecept afmaken.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |