Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tagliatelle met walnootsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 el olijfolie
125 gr walnoten, kleingehakt
2 tenen knoflook, in dunne plakjes
1 witte boterham zonder korst, het kruim
125 ml room
75 gr geraspte Parmezaanse kaas
2 el bladpeterselie fijngehakt
zout en versgemalen zwarte peper
300 gr tagliatelle

Bereiden

Verhit de olie in een grote hapjespan. Voeg de walnoten, de knoflook en het broodkruim toe en bak alles goudbruin en krokant op een laag vuur. Let op dat de knoflook niet te donker (bitter) wordt. Voeg vervolgens de room, Parmezaanse kaas, peterselie en naar smaak zout en peper toe. Kook intussen de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Giet de pasta af en meng met de warme notensaus. Serveer de pasta direct en maal er aan tafel nog wat extra peper over.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tortellini met vis in mosterdsaus
Pizza met diversen soorten ham
Tortellini-ovenschotel
Tomatenpesto
Roergebakken asperges met lente-ui en dunne lintpasta

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes