Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tricolore fusilli met ricotta

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr verse, ongezouten ricotta tipo dolce
1 dl room
een snufje kaneelpoeder
zout
400 gr gekleurde fusilli (spiraaltjes)

Bereiden

Prak de ricotta met een vork fijn, verwarm de room en klop die er met een garde
door.
Breng op smaak met wat kaneelpoeder en wat zout.
Kook de spiraaltjes beetgaar, giet ze af en doe ze direct in de kom met de
kaas, zodat er nog wat kookwater achterblijft.
Meng goed door elkaar en dien op.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pasta met kalfsreepjes
Pasta met pesto, rosbief en waterkers
Tortellini met roomsaus
Koude pastasalade
Spaghetti met broccolisaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes