Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rijstgerechten | Groentejambalaya met garnalen

Groentejambalaya met garnalen

300 gr Amerikaanse langkorrelrijst
3 dl tomatensap
1 grote ui
2 groene paprika‘s
3-4 stelen bleekselderij
300 gr sperziebonen
olie
1 bakje quorn naturel
1 pakje kruidenmix ‘Jambalaya‘
1 blikje maïskorrels
200 gr cocktailgarnalen
koriandergroen

Kook de rijst in de tomatensap met 3 dl water in 20 min. gaar ( volg de aanwijzingen op het pak). Snipper de ui, snijd de paprika‘s in ruiten, de bleekselderij in boogjes en de bonen in stukjes van 2 cm. Schep de bleekselderij en bonen na 10 min. bij de rijst. Verhit de wok, schenk er 2 eetl olie in en roerbak hierin de quornstukjes 3 min. Schep de paprika‘s erbij en roerbak weer 3 min. Voeg de kruidenmix uit beide zakjes toe, schep de rijst met de groenten, de uitgelekte maïs en de cocktailgarnalen erdoor en warm het goed door. Knip wat koriandergroen (en bleekselderijgroen) fijn en meng dit op het laatst erdoor.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50