Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rijstgerechten | Paella, Spaanse gebakken rijst

Paella, Spaanse gebakken rijst

2 vleestomaten
1 groene paprika
2 prei
150gr wortels
150 gr peultjes
1 ui
2 tenen knoflook
olijfolie
50 gr rijst
1 tl saffraan- of geelpoeder
1 el paprikapoeder
2 visbouillon-tabletten
½ zak mosselen
300 gr visnuggets
8 scampi‘s
3 el peterselie

Snijd de groenten klein, halveer de peultjes. Snipper de ui, fruit deze in 2 el olie, pers de knoflook erboven uit, schep de rijst erdoor en bak deze mee. Voeg de kruiden en 1 l bouillon toe en kook de rijst in 25 minuten gaar. Schep na 10 minuten de mosselen en groenten erdoor. Bak de visnuggets in wat olie bruin, schep ze met de scampi‘s de rijst en stoof het afgedekt nog 5 minuten. Strooi er peterselie over.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50