Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rundvleesrecepten | Biefstuk met broccoli en amandelen

Biefstuk met broccoli en amandelen

300 g broccoli
2 bosuitjes
1 rode paprika
200 g biefstuk
2 tl chili poeder
0,75 dl Cognac
1 el tomatenpuree
1 tl marjoraan
25 g amandelschaafsel
2 el olie
p&z

  • Snijd de rozen van de broccoli en verdeel ze in kleine roosjes.

  • Snijd de bosuitjes in stukjes van 2 centimeter.

  • Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes van ca. 2 centimeter.

  • Snijd de biefstuk in dunne plakjes.

  • Bestrooi de plakjes met chilipoeder.

  • Roer in een kommetje de cognac, tomatenpuree en majoraan door elkaar.

  • Verhit de wok op hoog vuur. Rooster de amandelen al omscheppend in ca. 1 minuut goudbruin. Schep ze op een bord.

  • Verhit de olie in de wok en bak de plakjes biefstuk in 2 minuten al omscheppend bruin. Neem ze uit de wok.

  • Bak de broccoli, bosui en paprika al omscheppend in ca. 3 minuten knappend gaar.

  • Voeg de biefstukplakjes en het cognacmengsel toe en verwarm het gerecht al omscheppend op hoog vuur tot het vocht verdampt is.

  • Breng op smaak met zout en peper.
    Strooi de amandelen erover.

  • Lekker met gebakken krielaardappeltjes.

    Personen: 4
    Bereidingstijd:
    Bron: Recepten gids

  • © recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50