Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rundvleesrecepten | Biefstuk met rode wijnmosterdsaus

Biefstuk met rode wijnmosterdsaus

4 malse dikke kogelbiefstukken van ca. 150 gr
4 dubbele plakken ontbijtspek
4 prikkertjes of keukentouw
3-4 eetl. vleesjus (maggi)
liter rode wijn
2-3 eetl. grove Zaanse mosterd ( Luyks)
peterselie, fijngehakt

Omwikkel de biefstukken met ontbijtspek en zet deze vast met een cocktailprikkertje of omwikkel deze met keukentouw
Bestrooi met peper en zout.

Bak de biefstukken met wat boter in een hete pan om en om mooi bruin en het spek krokant.
Houd ze even warm en verwijder het prikkertje of touw.

Giet de wijn, de vleesjus en de mosterd in de pan en laat even goed doorkoken, onderwijl goed doorroeren.
Strooi de gehakte peterselie erdoor en serveer de saus bij de biefstukken.

Lekker hierbij is een rode koolsalade met appel, kaneel en rozijntjes en zelf gebakken friet.

Wijnadvies: een stevige rode wijn.

Personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Bron: marionsrecepten.nl

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50